BUFFA, Giovanna

BUFFA, Giovanna  

Universita' degli Studi di SASSARI  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Agroindustrial by-products from tomato, grape and myrtle given at low dosage to lactating dairy ewes: effects on rumen parameters and microbiota 1-gen-2020 Buffa, G.; Mangia, N. P.; Cesarani, A.; Licastro, D.; Sorbolini, S.; Pulina, G.; Nudda, A.
Can agro-industrial by-products rich in polyphenols be advantageously used in the feeding and nutrition of dairy small ruminants? 1-gen-2020 Correddu, F.; Lunesu, M. F.; Buffa, G.; Atzori, A. S.; Nudda, A.; Battacone, G.; Pulina, G.
Patterns of α and β-diversity highlight uniqueness-based conservation priorities for plant communities in Italian agricultural landscapes 1-gen-2024 Fanfarillo, E; Maccherini, S; Bacaro, G; Bacchetta, G; Bagella, S; Barni, E; Bonari, G; Buffa, G; Caldarella, O; Calderisi, G; Canella, M; Cannucci, S; Caria, Mc; Castello, M; Cogoni, D; Chiaffarelli, G; Cuena-Lombraña, A; D’Agostino, M; Dalle Fratte, M; Desimone, L; Del Vecchio, S; Deola, T; Fantinato, E; Farris, E; Fenu, G; Fiaschi, T; Fois, M; Gianguzzi, L; Lastrucci, L; Lazzaro, L; Lonati, M; Lozano, V; Maccioni, A; Mainetti, A; Marengo, G; Mascia, F; Minuzzo, C; Misuri, A; Mugnai, M; Murgia, L; Pafumi, E; Patera, G; Potenza, G; Rosati, L; Sarmati, S; Siccardi, E; Tavilla, G; Tiloca, Mt; Tomaselli, V; Vagge, I; Viciani, D; Zangari, G; Angiolini, C
Shedding light on typical species: Implications for habitat monitoring 1-gen-2021 Bonari, G.; Fantinato, E.; Lazzaro, L.; Sperandii, M. G.; Acosta, A. T. R.; Allegrezza, M.; Assini, S.; Caccianiga, M.; Di Cecco, V.; Frattaroli, A.; Gigante, D.; Rivieccio, G.; Tesei, G.; Valle, B.; Viciani, D.; Rocchetti, G. A.; Angiolini, C.; Badalamenti, E.; Barberis, D.; Barcella, M.; Bazan, G.; Bertacchi, A.; Bolpagni, R.; Bonini, F.; Bricca, A.; Buffa, G.; Calbi, M.; Cannucci, S.; Pinna, L. C.; Caria, M. C.; Carli, E.; Cascone, S.; Casti, M.; Cerabolini, B. E. L.; Copiz, R.; Cutini, M.; de Simone, L.; de Toma, A.; Fratte, M. D.; Di Martino, L.; Di Pietro, R.; Filesi, L.; Foggi, B.; Fortini, P.; Gennaio, R.; Gheza, G.; Lonati, M.; Mainetti, A.; Malavasi, M.; Marceno, C.; Micheli, C.; Minuzzo, C.; Mugnai, M.; Musarella, C. M.; Napoleone, F.; Nota, G.; Piga, G.; Pittarello, M.; Pozzi, I.; Praleskouskaya, S.; Rota, F.; Santini, G.; Sarmati, S.; Selvaggi, A.; Spampinato, G.; Stinca, A.; Tozzi, F. P.; Venanzoni, R.; Villani, M.; Zanatta, K.; Zanzottera, M.; Bagella, S.
Supplementation of by-products from grape, tomato and myrtle affects antioxidant status of dairy ewes and milk fatty acid profile 1-gen-2020 Buffa, G.; Tsiplakou, E.; Mitsiopoulou, C.; Pulina, G.; Nudda, A.
Use of by-products in dairy sheep nutrition 1-gen-2019 Buffa, Giovanna