Improving Near Infrared Transmittance spectroscopy (NIT) in the determination of moisture, fat, protein and NaCl in pecorino romano PDO cheese / Pilo, C; Pischedda, G; Murittu, G; Meneghesso, M; Banni, S; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi. - In: INTERNATIONAL DAIRY FEDERATION SPECIAL ISSUE. - ISSN 1025-8515. - (2008), pp. 298-301. (Intervento presentato al convegno 5TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON THE CHALLENGE TO SHEEP AND GOATS MILK SECTORS tenutosi a Alghero/Sardinia, Italy nel 18-20 April, 2007).

Improving Near Infrared Transmittance spectroscopy (NIT) in the determination of moisture, fat, protein and NaCl in pecorino romano PDO cheese

DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi
2008-01-01

2008
Improving Near Infrared Transmittance spectroscopy (NIT) in the determination of moisture, fat, protein and NaCl in pecorino romano PDO cheese / Pilo, C; Pischedda, G; Murittu, G; Meneghesso, M; Banni, S; DE SANTIS, Enrico Pietro Luigi. - In: INTERNATIONAL DAIRY FEDERATION SPECIAL ISSUE. - ISSN 1025-8515. - (2008), pp. 298-301. (Intervento presentato al convegno 5TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON THE CHALLENGE TO SHEEP AND GOATS MILK SECTORS tenutosi a Alghero/Sardinia, Italy nel 18-20 April, 2007).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/51907
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact