SECCHIARI, Pierlorenzo
SECCHIARI, Pierlorenzo
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Comparison of fatty acid profile in lamb meat and baby food based on lamb meat
2009-01-01 Nudda, Anna; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Manca, Maria Grazia; Secchiari, Pierlorenzo; Boe, Roberta
Effect of weight of slaughter and feeding regimen on conjugated linoleic acid and trans fatty acid content in lamb meat: a meta-analysis approach
2009-01-01 Macciotta, Nicolò Pietro Paolo; Nudda, Anna; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Secchiari, Pierlorenzo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Comparison of fatty acid profile in lamb meat and baby food based on lamb meat | 1-gen-2009 | Nudda, Anna; Mele, Marcello; Serra, Andrea; Manca, Maria Grazia; Secchiari, Pierlorenzo; Boe, Roberta | |
Effect of weight of slaughter and feeding regimen on conjugated linoleic acid and trans fatty acid content in lamb meat: a meta-analysis approach | 1-gen-2009 | Macciotta, Nicolò Pietro Paolo; Nudda, Anna; Serra, Andrea; Mele, Marcello; Conte, Giuseppe; Secchiari, Pierlorenzo |