SCANO, EFISIO ANTONIO
SCANO, EFISIO ANTONIO
Universita' degli Studi di SASSARI
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Application of gab or other models for water sorption isotherms determination of traditional bakery products
2009-01-01 Secchi, Nicola; Catzeddu, Pasquale; Scano, Efisio Antonio; Mura, Giampaolo; Piga, Antonio; Roggio, Tonina
Effects of additives and ingredient sizing on the shelf-life of "Amaretti" cookies
2007-01-01 Piga, Antonio; Secchi, Nicola; Stara, Giuseppe; Catzeddu, Pasquale; Scano, Efisio Antonio; Roggio, Tonina
Texture evolution of "Amaretti" cookies during storage
2006-01-01 Piga, Antonio; Catzeddu, Pasquale; Roggio, Tonina; Scano, Efisio Antonio
Variazione della "texture" durante la conservazione di un prodotto dolciario da forno tipico (Amaretti di Sardegna)
2006-01-01 Piga, Antonio; Roggio, Tonina; Scano, Efisio Antonio; Secchi, Nicola; Stara, Giuseppe; Catzeddu, Pasquale
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Application of gab or other models for water sorption isotherms determination of traditional bakery products | 1-gen-2009 | Secchi, Nicola; Catzeddu, Pasquale; Scano, Efisio Antonio; Mura, Giampaolo; Piga, Antonio; Roggio, Tonina | |
Effects of additives and ingredient sizing on the shelf-life of "Amaretti" cookies | 1-gen-2007 | Piga, Antonio; Secchi, Nicola; Stara, Giuseppe; Catzeddu, Pasquale; Scano, Efisio Antonio; Roggio, Tonina | |
Texture evolution of "Amaretti" cookies during storage | 1-gen-2006 | Piga, Antonio; Catzeddu, Pasquale; Roggio, Tonina; Scano, Efisio Antonio | |
Variazione della "texture" durante la conservazione di un prodotto dolciario da forno tipico (Amaretti di Sardegna) | 1-gen-2006 | Piga, Antonio; Roggio, Tonina; Scano, Efisio Antonio; Secchi, Nicola; Stara, Giuseppe; Catzeddu, Pasquale |