PALMA, Amedeo
PALMA, Amedeo
Universita' degli Studi di SASSARI
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Effect of edible coating in physical-chemical parameters in minimally processed cactus pear (Opuntia ficus-indica)
2018-01-01 Palma, Amedeo; Mangia, N. P.; Mura, D.; D'Aquino, S.
IL CARCIOFO
2024-01-01 Piga, A.; Palma, A.; D'Aquino, S.
Organic versus conventional globe artichoke: Influence of cropping system and harvest date on physiological activity, physicochemical parameters, and bioactive compounds
2023-01-01 Palma, A; Cossu, M; Deligios, Pa; Ledda, L; Tiloca, Mt; Sassu, Mm; D'Aquino, S
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Effect of edible coating in physical-chemical parameters in minimally processed cactus pear (Opuntia ficus-indica) | 1-gen-2018 | Palma, Amedeo; Mangia, N. P.; Mura, D.; D'Aquino, S. | |
IL CARCIOFO | 1-gen-2024 | Piga, A.; Palma, A.; D'Aquino, S. | |
Organic versus conventional globe artichoke: Influence of cropping system and harvest date on physiological activity, physicochemical parameters, and bioactive compounds | 1-gen-2023 | Palma, A; Cossu, M; Deligios, Pa; Ledda, L; Tiloca, Mt; Sassu, Mm; D'Aquino, S |