Sfoglia per Autore  FANCELLU, STEFANIA

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
The Transfer of conjugated linoleic acid and vaccenic acid from milk to meat in goats 1-gen-2005 Nudda, Anna; Battacone, Gianni; Fancellu, Stefania; Pulina, Giuseppe
Infusion of casein hydrolizates into the mammary gland simulates the omission of one daily milking in goats 1-gen-2005 Pulina, Giuseppe; Barbato, A. M.; Rubattu, Roberto; Nudda, Anna; Fancellu, Stefania
Non-nutritional strategies to improve lactation persistency in dairy ewes 1-gen-2005 Pulina, Giuseppe; Nudda, Anna; Battacone, Gianni; Fancellu, Stefania; Patta, Cristina; Macciotta, Nicolò Pietro Paolo
Supplementation with extruded linseed cake affects concentrations of conjugated linoleic acid and vaccenic acid in goat milk 1-gen-2006 Nudda, A; Battacone, G; Usai, M. G.; Fancellu, S; Pulina, G
Meta-analysis of nutritional effects on conjugated linoleic acid (CLA) in milk fat of dairy cows 1-gen-2007 Nudda, Anna; Mereu, Alessandro; Fancellu, Stefania; Cappio Borlino, Aldo
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile