Qualitative determination of histamine in canned yellowfin tuna (Thunnus albacares) marketed in Sardinia (Italy) by rapid screening methods / Crobu, L.; Mudadu, A. G.; Melillo, R.; Pais, G.; Meloni, D.. - In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY. - ISSN 2239-7132. - 10:2(2021), pp. 1-5.

Qualitative determination of histamine in canned yellowfin tuna (Thunnus albacares) marketed in Sardinia (Italy) by rapid screening methods

MELONI D.
2021-01-01

2021
Qualitative determination of histamine in canned yellowfin tuna (Thunnus albacares) marketed in Sardinia (Italy) by rapid screening methods / Crobu, L.; Mudadu, A. G.; Melillo, R.; Pais, G.; Meloni, D.. - In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY. - ISSN 2239-7132. - 10:2(2021), pp. 1-5.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11388/247825
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 5
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 1
social impact