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Microbiologia e valutazione igienico-sanitaria della salsiccia sarda 1-gen-2007 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino; Murgia, Marco Ambrogio
Sardinian fermented sheep sausage: microbial biodiversity resource for quality management 1-gen-2008 Mangia, Nicoletta Pasqualina; P, P; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; R., Merella; P., Deiana
Biodiversity of culturale lactic acid bacteria in raw goat milk during the lactation period 1-gen-2008 Mangia, Nicoletta Pasqualina; M. A., Murgia; Deiana, Pietrino
Sardinian fermented sheep sausage: microbial biodiversity resource for quality improvement 1-gen-2008 Mangia, Nicoletta Pasqualina; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; R., Merella; Deiana, Pietrino
Influence of selected lab cultures on the evolution of free amino acids, free fatty acids and Fiore Sardo cheese microflora during the ripening 1-gen-2008 Mangia, Nicoletta Pasqualina; P, ; Murgia, M. A.; Garau, Giovanni; Sanna, M. G.; Deiana, Pietrino
Influence of autochthonous lactic acid bacteria on cheese microflora and free amino acids of "sweet" Pecorino Sardo PDO. 1-gen-2009 Mangia, Nicoletta Pasqualina; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino
Caratterizzazione tecnologica e microbiologica del caglio di capretto edibile 1-gen-2009 M. A., Murgia; Mangia, Nicoletta Pasqualina; F., Golosio; Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino
Microbiological and chemical characterization of Fruhe cheese: a new dairy product eligible for a PDO certification 1-gen-2009 Ma, Murgia; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Garau, Giovanni; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Microbiological characterization of Fruhe cheese 1-gen-2009 Murgia, Ma; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Aspetti igienici e qualità nutrizionale dei formaggi freschi tradizionali prodotti in Sardegna 1-gen-2010 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Ma, Murgia; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
IL MIGLIOR VESTITO PER LA PASTA E’ IL PECORINO. 1-gen-2011 Pulina, Giuseppe; Nudda, Anna; Lovicu, M; Boe, R; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Camedda, A.
Probiotic potential of mesophilic lactobacilli isolated from raw sheep’s milk and traditional cheese 1-gen-2011 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Murgia, Marco Ambrogio; Deiana, Pietrino
Sardinian Fruhe: A Traditional Fresh Cheese As Alternative Carrier Of Probiotic Bacteria 1-gen-2011 Murgia, Marco Ambrogio; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Garau, Giovanni; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Microbiological and physicochemical properties of Pecorino Romano cheese produced with a selected starter culture 1-gen-2011 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, Marco Ambrogio; Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino
Quality changes of fresh filled pasta during storage. Influence of modified atmosphere packaging on microbial growth and sensory properties 1-gen-2011 Sanguinetti, Am; DEL CARO, Alessandra; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Secchi, Nicola; Catzeddu, P; Piga, Antonio
Propionibacterium species in sardinian traditional cheeses. 1-gen-2012 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Murgia, Ma; Deiana, P.
Aspetti igienici e qualità nutrizionale dei formaggi freschi tradizionali prodotti in Sardegna 1-gen-2012 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, M. A.; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Microbial Community associated with the Sardinian “ Semicotto Caprino” goat cheese made from raw milk. 1-gen-2012 Fancello, Francesco; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, Marco Ambrogio; Deiana, Pietrino
Preliminary characterisation of microbial community of "Casizolu": a Sardinian Typical pasta-filata cheese. 1-gen-2012 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Ma, Murgia; Deiana, Pietrino
Microbiology and Technology of a Sardinian pasta-filata cheese (Casizolu) 1-gen-2012 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Murgia, Ma; Deiana, P.
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