Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 113
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Applicazione di ammendanti inorganici su suoli contaminati da metalli pesanti: effetti sulla versatilità catabolica e sulla struttura delle comunità microbiche 1-gen-2006 Garau, Giovanni; Castaldi, Paola; Deiana, Pietrino; P., Melis
PCR-based methods to discriminate Bacillus thuringiensis strains 1-gen-2006 Zara, G; Zara, Severino; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Garau, Giovanni; Pinna, C; Ladu, G; Budroni, Marilena
The Sinorhizobium medicae WSM419 IpiA gene is transcriptionally activated by FsrR and required to enhance survival in lethal acid conditions 1-gen-2006 Reeve, Wayne G.; Bräu, Lambert; Castelli, Joanne; Garau, Giovanni; Sohlenkamp, Christian; Geiger, Otto; Dilworth, Michael J.; Glenn, Andrew R.; Howieson, John G.; Tiwari, Ravi P.
Employment of autochthonous microflora in Pecorino Sardo cheese manufacturing and evolution of physicochemical parameters during ripening 1-gen-2006 Madrau, M. A.; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, M. A.; Sanna, M. G.; Garau, Giovanni; Leccis, L; Caredda, M; Deiana, Pietrino
Season and altitude effects on milk fatty acid profile in Sarda dairy sheep flocks 1-gen-2007 Garau, Giovanni; Nudda, Anna; Rubattu, Roberto; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, Marco Ambrogio
Season and altitude effects on milk fatty acid profile in Sarda dairy sheep flocks. 1-gen-2007 Mangia, Nicoletta Pasqualina; P, ; Murgia, M; A, ; Garau, Giovanni; Rubattu, R; Nudda, Anna
Analysis of the microbial composition of goat milk produced in Sardinia 1-gen-2007 Fancello, Francesco; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Deiana, Pietrino; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; R., Merella; P., Deiana
Influence of autochthonous starter cultures on physicochemical parameters of sardinian PDO cheeses 1-gen-2007 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Deiana, Pietrino; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; M. G., Sanna; P., Deiana
Influence of autochthonous starter cultures on physicochemical parameters of Sardinian cheeses 1-gen-2007 Mangia, Nicoletta Pasqualina; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino
Season and altitude effects on milk fatty acid profile in Sarda dairy sheep flock 1-gen-2007 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, Ma; Garau, Giovanni; Rubattu, R; Nudda, Anna
Analysis of the microbial composition of goat milk produced in Sardinia 1-gen-2007 Fancello, Francesco; Mangia, Nicoletta Pasqualina; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; R., Merella; Deiana, Pietrino
Impact of soil management on the functional activity of microbial communities associated to cork oak rhizosphere 1-gen-2007 Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino; Marongiu, Raffaele; Caredda, Marco
Microbiologia e valutazione igienico-sanitaria della salsiccia sarda 1-gen-2007 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino; Murgia, Marco Ambrogio
Influence of red mud, zeolite and lime on heavy metal immobilization, culturable heterotrophic microbial populations and enzyme activities in a contaminated soil 1-gen-2007 Garau, Giovanni; Castaldi, Paola; Santona, L; Deiana, Pietrino; Melis, P.
Sardinian fermented sheep sausage: microbial biodiversity resource for quality management 1-gen-2008 Mangia, Nicoletta Pasqualina; P, P; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; R., Merella; P., Deiana
Sardinian fermented sheep sausage: microbial biodiversity resource for quality improvement 1-gen-2008 Mangia, Nicoletta Pasqualina; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; R., Merella; Deiana, Pietrino
Maturity assessment of compost from municipal solid waste through the study of enzyme activities and water-soluble fractions 1-gen-2008 Castaldi, Paola; Garau, Giovanni; Melis, P.
Influence of selected lab cultures on the evolution of free amino acids, free fatty acids and Fiore Sardo cheese microflora during the ripening 1-gen-2008 Mangia, Nicoletta Pasqualina; P, ; Murgia, M. A.; Garau, Giovanni; Sanna, M. G.; Deiana, Pietrino
Influence of autochthonous lactic acid bacteria on cheese microflora and free amino acids of "sweet" Pecorino Sardo PDO. 1-gen-2009 Mangia, Nicoletta Pasqualina; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino
Caratterizzazione tecnologica e microbiologica del caglio di capretto edibile 1-gen-2009 M. A., Murgia; Mangia, Nicoletta Pasqualina; F., Golosio; Garau, Giovanni; Deiana, Pietrino
Mostrati risultati da 21 a 40 di 113
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile