Sfoglia per Autore
Measures of 3 species of acorns (Quercus ilex L., Quercus pubescens Willd., Quercus suber L.) and quail-quantitative microscopic aspects of the respective starch granules
2006-01-01 Pinna, W.; Cappai, Maria Grazia; Sfuncia, A.; Nieddu, G.; Moniello, Giuseppe; Sanna, M.
Impiego della spettroscopia nel vicino infrarosso (NIR) per l’analisi del contenuto in umidità, grassi, proteine e cloruri nel formaggio Pecorino Romano
2006-01-01 Nieddu, G; Santoru, A; Cappai, Maria Grazia; Pinna, W.
Measures of 3 species of acorns (Quercus Ilex L., Quercus Pubescens Willd., Quercus Suber L.) and quali-quantitative microscopic aspects of the respective starch granules
2006-01-01 Pinna, Walter; Cappai, Maria Grazia; Sfuncia, A; Nieddu, G; Moniello, Giuseppe; Sanna, M.
Biometric and dietary characteristics of Sardinian fox (Vulpes vulpes ichnusae)
2006-01-01 Pinna, W.; Nieddu, G.; Demurtas, A.; Moniello, Giuseppe; Cappai, Maria Grazia
Valorizzazione di prodotti tradizionali. L'impiego della spettroscopia nel vicino infrarosso (NIR) per l'analisi del contenuto in acqua, grassi, proteine e cloruri nel formaggio "Fiore Sardo"
2006-01-01 Walter, Pinna; G., Nieddu; Santoru, A; Cappai, Maria Grazia
Implementazione su formato elettronico del modello 4 per agnelli da destinati al mattatoio
2006-01-01 Pinna, W; Delogu, G; Cappai, Maria Grazia; Sedda, P; Garau, G; Sfuncia, A.
Intraperotoneal electronic identification and productive performance in suckling lambs labelled G.P.O. “Agnello di Sardegna”
2006-01-01 Pinna, W; Cappai, Maria Grazia; Sedda, P; Sfuncia, A; Garau, G; Scintu, M. F.
TRACEABILITY OF SWINE MEAT: AN ESPERIENCE BY EID + DNA IN “SUINO TIPICO SARDO”
2006-01-01 Pinna, Walter; Cappai, Maria Grazia; Sedda, P; Fraghi, A; Miari, S; Solinas, I. L.
Deployment of the electronic identification (EID) to the California Mastitis Test (CMT) in goats
2006-01-01 Pinna, W; Delogu, G; Cappai, Maria Grazia; Sedda, P; Sfuncia, A; Garau, G; Cabras, P.
Traceability of swine meat: an experience by EID+DNA in “Suino Tipico Sardo”
2006-01-01 Pinna, W; Cappai, Maria Grazia; Sedda, P; Fragh, A; Miari, S; Solinas, I. L.
Anagrafe ovina: identificazione elettronica (EID) vs tatuaggio auricolare in agnelli di razza sarda
2006-01-01 Pinna, W; Cappai, Maria Grazia; Sedda, P; Garau, G; Sfuncia, A; Bitti, M.
Sensitive innervation of the copulatory organ in Struthio camelus: comparison to the corresponding district in female proctodeum
2006-01-01 Palmieri, G; Cappai, Maria Grazia; Costa, G; BO MINELLI, L; Botti, M; Desantis, S; Corriero, A; Acone, Franca
First results about a Help Desk Service for electronic identification in sheep
2007-01-01 Pinna, W; Cappai, Maria Grazia; Garau, G; Sfuncia, A; Picciau, M; Bitti, M. P. L.
Economic and technological assessment of EID+DNA traceability in “Suino Tipico Sardo”
2007-01-01 Pinna, W; Cappai, Maria Grazia; Baglieri, V.
Valutazione di un sistema di tracciabilità basato sull’RFID nella filiera della carne “agnello di Sardegna IGP”
2007-01-01 Pinna, Walter; Cappai, Maria Grazia; Garau, G; Nieddu, G.
Tannins concentration and ultrastructural peculiarities of starch granules in acorns of Quercus Ilex L., Quercus Pubescens Willd. and Quercus Suber L
2007-01-01 Pinna, W; Cappai, Maria Grazia; Moniello, Giuseppe; Nieddu, G.
Somatic measures and chemical composition of gastric content of Sardinian hare (Lepus Capensis Mediterraneus)
2007-01-01 Pinna, W; Moniello, Giuseppe; Nieddu, G; Cappai, Maria Grazia
Somatic measures and chemical composition of gastric content of Sardinian hare (Lepus capensis mediterraneus, Wagner 1841)
2007-01-01 Pinna, W.; Cappai, Maria Grazia; Moniello, Giuseppe; Nieddu, G.
Electronic intraperitoneal identification and DNA analysis in vivo and post slaughter in swine
2007-01-01 Pinna, Walter; Cappai, Maria Grazia; Garau, G; Fraghì, A; Miari, S.
Vegetable and animal food sorts found in the gastric content of Sardinian Wild Boar (Sus scrofa meridionalis)
2007-01-01 Pinna, W.; Nieddu, G.; Moniello, G.; Cappai, M. G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile