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Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidantein vitroe sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna 1-gen-2012 Fadda, Costantino; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pietro Paolo; Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria
Extending the shelf life of fresh ewe's cheese by modified atmosphere packaging 1-gen-2012 DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, Am; Fadda, Costantino; Murittu, Gavino; Santoru, A; Piga, Antonio
Is it possible to produce traditional gluten-free bakery foods? A joint research project 1-gen-2013 Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Conte, P; Fois, S.; Catzeddu, P; Collar, C; Piga, Antonio
Effetti dell'utilizzo di lievito di birra e di lievito naturale sulla lievitazione di impasti di semola e semolato 1-gen-2013 Fois, S; Fadda, Costantino; Tonelli, R; Sanna, M; Roggio, T; Catzeddu, P.
Applicazione dell'analisi sensoriale e strumentale sul Violetto di Provenza durante il ciclo di produzione della pianta 1-gen-2013 DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, A. M.; Fadda, Costantino; Di Salvo, R.
Sviluppo di composti di ossidazione in olio extra vergine di oliva durante la frittura: influenza della cultivar e del processo di estrazione = Evolution of the oxidation compounds in extra virgin olive oil during frying: Influence of the cultivar and of the oil extraction process 1-gen-2013 Summo, C.; Caponio, F.; Piga, Antonio; Paradiso, V. M.; Fadda, Costantino; Nasti, R.; Bilancia, M. T.; Delcuratolo, D.; Gomes, T.
Sviluppo di composti di ossidazione in olio extra vergine di oliva durante la frittura: influenza della cultivar e del processo di estrazione 1-gen-2013 Piga, Antonio; Paradiso, Vito Michele; Nasti, Raffaella; Delcuratolo, Debora; Gomes, Tommaso; Caponio, Francesco; Bilancia, Maria Teresa; Fadda, Costantino; Summo, Carmine
Is it possible to create an innovative beer with an old autochthonous yeast? 1-gen-2014 Mascia, I; Dostálek, P; Karabin, M; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto 1-gen-2014 Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Fois, S; Catzeddu, P; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra
Preliminary characterization of an Italian craft durum wheat beer 1-gen-2014 Mascia, I.; Fadda, Costantino; Dostalek, P.; Olsovska, J.; DEL CARO, Alessandra
Texture and antioxidant evolution of naturally green table olives as affected by different sodium chloride brine concentrations 1-gen-2014 Fadda, Costantino; Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria
Impact of ancient cereals, pseudocereals and legumes on starch hydrolysis and antiradical activity of technologically viable blended breads 1-gen-2014 Collar, C; Jiménez, T; Conte, P; Fadda, Costantino
Effect of harvest time and geographical area on sensory and instrumental texture profile of a PDO artichoke 1-gen-2014 Di Salvo, R.; Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Naes, T.; DEL CARO, Alessandra
Bread Staling: Updating the View 1-gen-2014 Fadda, Costantino; Sanguinetti, A. M.; DEL CARO, Alessandra; Collar, C.; Piga, Antonio
Sviluppo di un prodotto tradizionale senza glutine. 1-gen-2015 Sanguinetti, A. M.; Fenu, P. A. M.; Fadda, Costantino; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra
Differenze sensoriali in un “flat bread” senza glutine con alto valore aggiunto 1-gen-2015 Fadda, Costantino; Sanguinetti, Am; Fois, S; Catzeddu, P; Piga, Antonio; DEL CARO, Alessandra
Optimization of gluten-free fresh filled pasta 1-gen-2015 Sanguinetti, Anna Maria; Fenu, Paolo Antonio Maria; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Piga, Antonio
Assessment of Cannonau biotypes maturity using two noninvasive methods 1-gen-2015 Usai, G.; Fadda, Costantino; Mercenaro, L.; Nieddu, Giovanni; DEL CARO, Alessandra
Extending the shelf life of a gluten-free fresh filled pasta with antimicrobial active packaging 1-gen-2015 Sanguinetti, Am; DEL CARO, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Fadda, Costantino; Usai, G; Mascia, I; Secchi, N; Fenu, Pam; Conte, P; Milella, Gg; Scanu, A; Catzeddu, P; Nerin, C.; Clemente, I; Manso, S; Piga, Antonio
Bread making quality of wholemeal semolina from old and recent durum wheat cultivars 1-gen-2015 Fadda, Costantino; Fois, Simonetta; Catzeddu, Pasquale; Motzo, Rosella; Giunta, Francesco; Piga, Antonio
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