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Analysis of the microbial composition of goat milk produced in Sardinia 1-gen-2007 Fancello, Francesco; Mangia, Nicoletta Pasqualina; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; R., Merella; Deiana, Pietrino
Analysis of the microbial composition of goat milk produced in Sardinia 1-gen-2007 Fancello, Francesco; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Deiana, Pietrino; M. A., Murgia; Garau, Giovanni; R., Merella; P., Deiana
Microbiological characterization of Fruhe cheese 1-gen-2009 Murgia, Ma; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Microbiological and chemical characterization of Fruhe cheese: a new dairy product eligible for a PDO certification 1-gen-2009 Ma, Murgia; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Garau, Giovanni; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Aspetti igienici e qualità nutrizionale dei formaggi freschi tradizionali prodotti in Sardegna 1-gen-2010 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Ma, Murgia; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Probiotic potential of mesophilic lactobacilli isolated from raw sheep’s milk and traditional cheese 1-gen-2011 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Murgia, Marco Ambrogio; Deiana, Pietrino
Sardinian Fruhe: A Traditional Fresh Cheese As Alternative Carrier Of Probiotic Bacteria 1-gen-2011 Murgia, Marco Ambrogio; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Garau, Giovanni; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Propionibacterium species in sardinian traditional cheeses. 1-gen-2012 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Murgia, Ma; Deiana, P.
Aspetti igienici e qualità nutrizionale dei formaggi freschi tradizionali prodotti in Sardegna 1-gen-2012 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, M. A.; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Microbial Community associated with the Sardinian “ Semicotto Caprino” goat cheese made from raw milk. 1-gen-2012 Fancello, Francesco; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, Marco Ambrogio; Deiana, Pietrino
Preliminary characterisation of microbial community of "Casizolu": a Sardinian Typical pasta-filata cheese. 1-gen-2012 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Ma, Murgia; Deiana, Pietrino
Microbiology and Technology of a Sardinian pasta-filata cheese (Casizolu) 1-gen-2012 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Murgia, Ma; Deiana, P.
Chemical composition and biological activity of essential oil form Mentha suaveolens ssp. insularis 1-gen-2012 Petretto, Giacomo Luigi; A., Sias; Zara, Severino; Fancello, Francesco; Mangia, Nicoletta Pasqualina; Chessa, Mario; Pintore, Giorgio Antonio Mario
Variability in microbial community structure in the rumen of sheep fed aromatic plants 1-gen-2013 Boaventura Neto, O; Fancello, Francesco; Silva de Oliveira, T; Deiana, P; Cannas, Antonello
Selection of potential probiotic Lactobacillus casei strains for functional fermented sheep milk production 1-gen-2013 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Mouannes, E; Murgia, Marco Ambrogio; Deiana, Pietrino
Il latte di pecora: un mezzo di protezione per i batteri lattici probiotici? 1-gen-2013 Murgia, Ma; Fancello, Francesco; Deiana, P; Mangia, Nicoletta Pasqualina
Identification of probiotic microorganisms in Pecorino Sardo cheese. 1-gen-2013 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Fancello, Francesco; Deiana, M; Marongiu, A; Deiana, P; Mannu, A; Baralla, A; Pinna, S; Zinellu, A; Deiana, L.
Effect of the use of autochthonous Lactobacillus curvatus, Lactobacillus plantarum and Staphylococcus xylosus strains on microbiological and biochemical properties of the Sardinian fermented sausage 1-gen-2013 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Trani, A; Di Luccia, A; Faccia, M; Gambacorta, G; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Suitability of selected autochthonous lactic acid bacteria cultures for Pecorino Sardo Dolce cheese manufacturing: influence on microbial composition, nutritional value and sensory attributes 1-gen-2013 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, Marco Ambrogio; Garau, Giovanni; Fancello, Francesco; Deiana, Pietrino
Tecnologia e controllo microbiologico della “Mreca”, alimento tradizionale a base di Mugil cephalus 1-gen-2014 Mangia, Nicoletta Pasqualina; Murgia, Ma; Fancello, Francesco; Mouannes, E; Deiana, Pietrino
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