Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of different pastures on CLA content in milk and sheep cheese 1-gen-2003 Cabiddu, Andrea; Decandia, Mauro; Molle, Giovanni; Pinna, G.; Spada, Simona; Pirisi, Antonio; Piredda, Giovanni; Addis, Margherita
Effect of different forage species supplemented with two carbohydrate sources on short and medium chain fatty acids in sheep milk 1-gen-2007 Cabiddu, Andrea; Addis, Margherita; Pinna, G.; Decandia, Mauro; Sitzia, Maria; Pirisi, Antonio; Piredda, Giovanni
A Survey on the milk fatty acid composition of forty dairy sheep flocks in Sardinia 1-gen-2007 Addis, Margherita; Cabiddu, Andrea; Fiori, Myriam; Spada, Simona; Cammelli, Rossana; Caria, A.; Natale, A.; Oppia, P.; Pintus, C.; Piredda, Giovanni; Porqueddu, Claudio; Lai, Vittorio; Decandia, Mauro; Bulleddu, C.; Lutzoni, G.; Spiga, Alessandra; Molle, Giovanni
Effects of different fat-enriched concentrates on fatty acid profile of cheese from grazing dairy sheep 1-gen-2009 Cannas, Antonello; Addis, Margherita; Cabiddu, Andrea; Spada, Simona; Acciaro, Marco; Pirisi, Antonio; Costa, Edmondo; Decandia, Mauro; Sitzia, Maria; Molle, Giovanni
Effect of species, cultivar and phenological stage of different forage legumes on herbage fatty acid composition 1-gen-2009 Scanu, Giuseppe; Cabiddu, Andrea; Decandia, Mauro; Salis, Lorenzo; Fiori, Myriam; Addis, Margherita; Sitzia, Maria; Molle, Giovanni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile