Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 44
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antioxidant Effect of Two Virgin Olive Oils Depends on the Concentration and Composition of Minor Polar Compounds 1-gen-2006 Franconi, Flavia; Coinu, R; Carta, S; Urgeghe, Pietro Paolo; Ieri, F; Mulinacci, N; Romani, A.
Vitamin E cocktails and their preventive effects on the retina in diabetes I 1-gen-2007 Franconi, Flavia; DI LEO, Mas; Seghieri, G; Urgeghe, Pietro Paolo; Coinu, R; Di, Simplicio; P. GHIRLANDA, G.
Dose-effect study on the antioxidant properties of leaves and outer bracts of extracts obtained from Violetto di Toscana artichoke 1-gen-2007 Coinu, R; Carta, S; Urgeghe, Pietro Paolo; Mulinacci, N; Pinelli, P; Franconi, Flavia; Romani, A.
Assessment and validation of methods for the determination of γ-glutamyltransferase activity in sheep milk 1-gen-2009 Piga, C; Urgeghe, Pietro Paolo; Piredda, G; Scintu, Mf; Sanna, Gavino
SENSORY PROFILE DEVELOPMENT FOR AN ITALIAN PDO EWE'S MILK CHEESE AT TWO DIFFERENT RIPENING TIMES 1-gen-2010 SCINTU M., F; DEL CARO, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Piga, C; DI SALVO, R.
Analytical Methods for the Evaluation of α-l -Fucosidase Activity in Sheep Milk 1-gen-2010 Piga, C.; Urgeghe, Pietro Paolo; Piredda, G.; Scintu, M. F.; Sanna, Gavino
Application of sensory analysis to the development of a new ovine-whey beverage. 1-gen-2011 Urgeghe, Pietro Paolo; Secci, C.; DEL CARO, Alessandra; In: Athens, Campus R. L. .; Greece, ; 16 18 May, 2011
Sheep’s and goat’s dairy products in Italy: technological, chemical, microbiological, and sensory aspects - A review 1-gen-2011 Pirisi, A; Comunian, R; Urgeghe, Pietro Paolo; Scintu, M. F.
Effects of the fermentation process on gas-cell size two-dimensional distribution and rheological characteristics of durum-wheat-based doughs 1-gen-2012 Fois, S; Fadda, Costantino; Tonelli, R; Sanna, M; Urgeghe, Pietro Paolo; Roggio, T; Catzeddu, P.
SPME/GC-MS Characterization of the Volatile Fraction of an Italian PDO Sheep Cheese to Prevalent Lypolitic Ripening: the Case of Fiore Sardo 1-gen-2012 Urgeghe, Pietro Paolo; Piga, C.; Addis, M.; Di Salvo, R.; Piredda, G.; Scintu, M. F.; Wolf, I. V.; Sanna, Gavino
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidante in vitro e sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna 1-gen-2012 DEL CARO, Alessandra; Fadda, Costantino; Sanguinetti, A; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pp; Piga, Antonio
Changes during storage of quality parameters and in vitro antioxidant activity of extra virgin monovarietal oils obtained with two extraction technologies 1-gen-2012 Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Sanguinetti, Am; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pp; Piga, Antonio
Effetto dell’estrazione a basso impatto ossidativo sulla capacità antiossidantein vitroe sulla qualità di oli extra-vergini di oliva della Sardegna 1-gen-2012 Fadda, Costantino; Urgeghe, Pietro Paolo; Vacca, Vincenzo; Arca, Pietro Paolo; Del Caro, Alessandra; Piga, Antonio; Sanguinetti, Anna Maria
Thermal inactivation and variability of γ-glutamyltransferase and α-l-fucosidase enzymatic activity in sheep milk 1-gen-2013 Piga, C.; Urgeghe, Pietro Paolo; Piredda, G.; Scintu, M. F.; Di Salvo, R.; Sanna, Gavino
Biocontrol activity of four non- and low-fermenting yeast strains against Aspergillus carbonarius and their ability to remove ochratoxin A from grape juice 1-gen-2014 Fiori, S.; Urgeghe, Pietro Paolo; Hammami, W.; Razzu, S.; Jaoua, S.; Migheli, Quirico
Tecnologia di produzione e qualità dei prodotti caseari ovini della Sardegna. 1-gen-2015 Piga, Antonio; Urgeghe, Pietro Paolo
Nematicidal Activity of the Volatilome of Eruca sativa on Meloidogyne incognita 1-gen-2015 Nadhem, Aissani; Urgeghe, Pietro Paolo; Chrisostomos, Oplos; Marco, Saba; Graziella, Tocco; Petretto, Giacomo Luigi; Kodjo, Eloh; Urania Menkissoglu, Spiroudi; Nikoletta, Ntalli; Pierluigi, Caboni
Shelf life extension of a cheese cake with antimicrobial active packaging 1-gen-2015 Sanguinetti, Anna Maria; DEL CARO, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Fadda, Costantino; Usai, Giampaolo; Mascia, Ilaria; Secchi, Nicola; Fenu, Paolo Antonio Maria; Conte, Paola; Milella, Giangiacomo Giuseppe; Scanu, Angela; Catzeddu, P.; Nerin, C.; Clemente, I.; Manso, S.; Piga, Antonio
Extending the shelf life of a gluten-free fresh filled pasta with antimicrobial active packaging 1-gen-2015 Sanguinetti, Am; DEL CARO, Alessandra; Urgeghe, Pietro Paolo; Fadda, Costantino; Usai, G; Mascia, I; Secchi, N; Fenu, Pam; Conte, P; Milella, Gg; Scanu, A; Catzeddu, P; Nerin, C.; Clemente, I; Manso, S; Piga, Antonio
Il latte pastorizzato: quale “fresco”? 1-gen-2016 Urgeghe, Pietro Paolo; Fadda, Costantino; DEL CARO, Alessandra; Sbarberi, Valentina; Montanari, Luigi
Mostrati risultati da 1 a 20 di 44
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile